Дизайн интерьеров



Окна и двери



Євровікна: основні переваги

Увеличить...
Євровікна: основні переваги

Якщо ви бажаєте встановили в себе вдома металопластикові вікна, то це однозначно найкращий вибір.

Серед аналогічних матеріалів, які зараз присутні на ринку, саме євровікна вважаються найкращим варіантом завдяки своїм унікальнім характеристикам. Все більше ніж 15 років українці віддають перевагу пвх-вікнам, адже вони надійні, теплі, екологічні та мають гарний вигляд. Але це далеко не всі переваги пластикових вікон, зупинимося на їх основних характеристиках.

По-перше, зверніть увагу на герметичність конструкції. Вона витримує різницю тиску між зовнішнім та внутрішнім просторам, завдяки чому не виникає необхідності в сторонньому додатковому опаленні вашої квартири. Вікно не пропускає води ззовні, тому в себе вдома ви будете повністю захищені від дощу та снігу. Також євровікна дозволяють повністю захистити себе від вітру та протягів, які через це неодмінно виникають, якщо вікна мають щілини. Відмінна звукоізоляція, яку забезпечую якісний склопакет.

Звичайні дерев’яні рами, до яких ви вже встигли звикнути, не відрізняються високим ступенем звукоізоляціі, тому що звичайне скло має досить низькі ізоляційні характеристики. Збільшена товщина пластикового скла дозволяє при низьких та середніх частотах значно збільшити ізолюючу властивість. При будь-яких ваших побажаннях можна буде вибрати такий склопакет, який повністю вас задовольнить.

Наприклад, якщо ви хочете зупинитися виключно на міцності та надійності вашого вікна, то можна нанести на скло ударостійку плівку. Потрібно повністю захиститися від будь-яких звуків з вулиці, тоді можна обрати потовщене скло – це свідчить про те, что пластикові вікна дійсно дуже функціональні, і можуть забезпечити реалізацію будь-якого вашого побажання.

Зовнішній вигляд для більшості небайдужий – це ваша оселя, тому естетичному вигляду необхідно приділити увагу. В цьому металопластикові вікна вам неодмінно допоможуть – вони мають чудовий вигляд, і якщо ви обрали якісній профіль, то такий вигляд залишиться у них на протязі всього строку експлуатації. Також слід згадати про таку важливу властивість як вентиляція.

При встановленні пластикових вікон у вас з нею проблем виникнути не повинно. При розробці пвх-вікон забезпечується відмінний обмін повітря в приміщенні. Не забувайте, що вентиляція – це не тільки позбавлення вас від неприємного запаху, а збереження нормального теплового режиму, та видалення надлишку вологи.

Facebook livejournal ВКонтакте Одноклассники Twitter Google: живая лента RSS feed подписаться на рассылку источник: dproekt.com.ua




Цепочка дверная
Биометрические дверные замки
Рулонные шторы как элемент декора в интерьере
Особенности входных дверей из стали
Выбираем пластиковые окна
Большие окна: солнечное решение
Шторы для кабинета
Оконный дизайн и профильные карнизы – отличное решение
Функциональность, уют и эстетика – многообразие дизайна штор для дома
Шторы для спальни
Процесс замера при установке пластиковых окон
Дизайн интерьера: шторы
Дизайн интерьера – окна
10 идей для декорирования окон
Гардины, портьеры и шторы для окон
Дизайн окон
Долой занавески тяжелые пыльные!
Занавеси
Красивые окна
Лучшие интерьеры комнат. Главная изюминка - шторы.
Не прячемся за шторами
Окно как элемент декора
Оригинальные шторы для любого интерьера
Что нужно знать для ухода за жалюзи
Шторы в детской
Альтернатива пластиковым окнам - деревянные евроокна
Как ухаживать за шторами
Выбираем межкомнатную дверь
Как выбрать жалюзи
Классификация межкомнатных дверей